Monday, August 31, 2009

Biskut Raya 2009

INI ADALAH ENTRY STICKY MODE...
UNTUK ENTRY TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH..
SALAM SEMUA...!!!
Bulan Ramadhan Bakal Menjelma,
Syawal Pula Kan Kunjung Tiba,
Perhatian Pada Para Blogger Semua,
Marilah Beli Biskut Raya Saya!!!
Tempahan Biskut Raya sempena Hari Raya Aidilfitri 2009 yg akan menjelma tak lama lagi telah dibuka..
Memperkenalkan..


Kuih Bangkit Santan
RM15.00/70pcs
RM17.00/100pcs



Kuih Bangkit Gula Merah
RM16.00/70pcs
RM18.00/100pcs




Biskut Habatus Sauda / Jintan Hitam
RM17.00/50pcs

Biskut Milo Sempret

RM18.00/+-100pcs



Untuk pengetahuan semua, biskut-biskut ni adalah home made by my mum since 1990 untill now.. cumer sebelum ni direct selling pada pelanggan tetap sahaja dan baru tahun ini dijual secara online.



Caj delivery akan dikenakan sebanyak RM5.00 untuk area Lembah Klang (KL/PJ/Shah Alam/Puchong/Bangi/Kajang). Sesiapa yg tinggal berdekatan dengan rumah saya, boleh datang ambil di Presint 9, Putrajaya.

Kepada sesiapa yg berminat, sila berikan..
nama:
hp no:
lokasi:
email:
jenis kuih dan bilangan:


deposit sebanyak 50% adalah diperlukan dan boleh disalurkan ke dalam Maybank2u 151137821401 (Siti Suriani binti Md. Saleh) dan baki bayaran bila da dpt kuih nnt..

sila emailkan pertanyaan/pesanan ke su_yanie233@yahoo.com
atau boleh tinggalkan pesanan dlm shout box kt tepi nie..
lg cepat, msg or tipon jer di no. 019-6768383

pesanan akan ditutup pada 10hb September 2009 untuk memudahkan proses penghantaran.

cepat order sblm terlambat!!!

kuih-kuih ni mmg sedap...sekali raser pasti nak lagi..

Wednesday, August 26, 2009

Balqis Turns 2


Syukur Alhamdulillah ke hadrat Illahi sebab sekarang ni my lil qisqis da 2 tahun masa 19 Ogos baru2 ni..bertambah lagi setahun usia anak aku tu..dan aku bersyukur gak sebab dia diperolehi kesihatan fizikal dan mental yang baik.
Perkembangan yang aku tengok, sekarang ni dia semakin bijak, berdikari sendiri, becok, da boleh sebut sesetengah perkataan dengan jelas tanpa pelat contohnya 'jatuh, tumpah, nak, taknak, baju, nenen(perkataan ni yg paling dia suka sebut), lawa, sayang dan ada lagi beberapa perkataan lain yg aku tak ingat.. dia da pandai mengira one untill ten n satu sampai sepuluh. ABC pun da pandai gak dia sebut tapi sambil menyanyi la..ok la tu.. Lagu2 yg dia hafal, 'twinkle-twinkle little star', 'Happy Besday' n 'I Love U'..
Perkembangan lain, dia da makin kerap minum susu tapi nenen still lagi tak dilepaskan.. biasanyer siang dia akan minum susu n malam dia akan cari nenen.. aku da habis idea untuk pisahkan qisqis ngan nenen.. kalau korang ada cara yg lain tolong2 la beritau aku yer..
Perangai qisqis yang aku baru perasan, dia suka main ngan anak patung or bear. baru2 ni papa dia ada belikan anak patung bear. qisqis panggil 'beybey'. gi mana2 jer mesti dia bawak. even g nursery pun dia bawak gak..sayang sangat ngan beybey dia tu.. baru2 ni, aunty Lynn ada kasik anak patung (ala2 anak patung barbie yg boleh kuar suara n mata kelip2) sempena besday dia.. anak patung ni qisqis panggil baby.. da dapat baby ni, beybey dia lupakan kejap. asik dok main jer ngan baby ni..siap kasik susu bagai.. kekadang tu kasik nenen dia..haha.. kelaka tak hengat..
Ada satu perangai yang aku agak risau sket, dia suka main bola (qisqis panggil bal). kalau gi memaner pantang jer nampak bola terus meronta nak.. kat umah tu da banyak jenis bola yg dia ada dari yg kecik sampai la yg ke beso.. n one more thing dia suka main kereta mainan.. hish.. mainan dak lelaki tu.. tp, yg peliknya, papa dia galakkan dia kalau dia suka main kereta.. sebab papa dia hantu kereta.. what ever la.. janji dia still ada sifat2 keperempuanan..
Pasni aku nak belikan mainan masak2 la.. bia dia rajin turun dapur n pandai masak cam bapak dia.. jgn jadi cam mama dia yg tak pandai masak ni..
Lagi 1 perkara yg aku risau.. bab berat. qisqis ni, berat dia sentiasa jer di paras2 line kuning nak masuk line putih tu.. (berat tak cukup zat).. risau gak aku.. da macam2 jenis vitamin aku kasik dia makan. tak naik2 gak berat dia.. kalau bab makan dia ok. sumer dia makan.. Takper la.. janji dia sihat, cergas n aktif.
Apepun sayang, mama harap n selalu berdoa moga qisqis jadi anak yang solehah, bijak, boleh menjadi contoh tauladan yg baik pada kawan2, sentiasa jaga maruah diri dan keluarga dan sentiasa beroleh kejayaan dalam apa bidang yang qisqis ceburi bila besar nanti.. (ish.. sebak plak aku..)
Panjang lebar gak aku bebel tentang anak dara aku yg sorang tu yek..
Ni aku nak citer time celebrate besday qisqis.. masa 19 hb tu, qisqis tak der potong2 kek pun.. papa dia cakap nak potong masa balik kedah.. celebrate ngan tok n wan dia. so, kat putrajaya kitorang juz g makan2 kat luar.. masa balik kedah baru2 ni untuk sambut puasa, kitorang baru celebrate n potong kek masa berbuka puasa. Korang layan jer lah gambo2 yang ada ni yer..
Tengok, papa n mama dia yg lebih2 nak potong kek..
Tok wan tolong baca doa selamat n merangkap sekali doa buka puasa.

Sepupu2 qisqis pun ada datang untuk meraikan majlis sempoi si kecik ni..

Ntry Besday Aku Tak Abis Lagi..

Haha.. korang jgn bosan plak baca.. ni last ntry sempena besday aku yg da lepas tu.. juz nak citer hadiah2 yg aku dapat untuk besday aku tahun ni..
Hadiah2 kat atas tu dari bestfren aku kat DCA. Tudung dari Ross n Bantal Love dari Lynn.. time kasih banyak2 yer korang.. panjang umur tahun depan jgn lupa kasih lagi tau..hehe..


And gambo kat ni plak hadiah special dari En. Hubby.. thanx so much papa.. ni yg buat mama makin sayang kat papa ni..luv u..muah!!muah!!muah!!

Update Blog

Hai Kawan-kawan!!! aku kembali lagi.. rindu kat aku tak?? hihi.. lamer giler aku tak update blog ni ek.. semenjak aku jd petani berjaya kat facebook ni, aku semakin mengabaikan blog aku ni.. baru hari ini aku tersedar.. (Ceh!! ayat tak hengat)..
Sebenarnya banyak citer yg aku nak citer.. nnt la, aku publish kan satu2.. Walaupun kiter da berpuasa selama 5 hari, tapi aku rasa belum terlambat lagi utk aku wish selamat berpuasa kat korang semua.. kalau boleh penuhkan puasa tu, penuhkan la yek.. tp, bagi yg tak boleh nak penuh tu, pandai2 la korang ganti.. sendiri mau ingat la..huhu..
Key, chow chin chow!!

Wednesday, August 12, 2009

Happy Besday To Me..

Ceh.. cam bagus2 jer entry ni.. actually, sabtu baru2 ni (8 Ogos 2009) adlah besday aku yg ke...?? korang teka la sendiri.. ala, muda lagi la.. hari jumaat malamnyer aku balik kg Johor. konon2 nak celebrate kat kg la ngan mak bapak n adik badik aku dan jugak family kecik aku tu..
bajet, takder la nak buat majlis potong kek ker or majlis tiup lilin ker.. ingat juz nak g makan2 jer.. so, pagi nyer aku pun mengepow la en.hubby suh g beli kek SR. memula dia nak g beli kek cap ayam jer..haha.. aku pun tarik muka masam r.. (tak besyukur kan??) aku cakap r, bukan selalu aku sambut besday..tak mintak hadiah pun. juz mintak kek SR jer.. pastu wat muka sedih plak.. dah tengok aku sedih, dia pun ajak turun batu pahat carik kedai SR tu.. nasib baik jumper.. pastu beli kek perisa aper ntah..aku luper.. yg aku ingat ada perkataan 'hazelnut' dia.. saper yg hantu kek SR ni tau la kot.. To my belove hubby, thanks yer papa coz memahami kehendak mama..tahun ni tak dapat hadiah pun takper..jnji dapat makan kek SR..hehe..
Pas beli tu, ingat nak balik umah terus r.. takut kek tu cair.. kalau tak silap aku, kek tu cumer tahan utk 1 jam jer kot.. pas g beli tu, en. hubby bawak g lunch dulu..aku baru ingat nak ajak g makan kat kedai asam pedas kepala ikan.. tup-tup dia bawak g makan nasik beriani gam yg femous kat bandar batu pahat tu.. adoiai.. aku ni, bab nasik beriani ni aku fail..tak masuk sgt kat tekak aku ni..namer jer org johor. tp, en.hubby tu, hantu la plak.. oleh kerana memikirkan dia da susah payah belikan aku kek SR, so, aku pun ikutkan jerlah kehendak dia tuk makan nasik beriani gam tu.. so, telan jer lah.. dalam tak suka makan tu, habis gak aku makan..
boleh tahan sedap la bagi aku yg tak suka..
Pas habis makan tu, terus balik umah.. sampai2 umah tengok kek da cair..huhu.. ingat nak terus makan. tp, mak aku plak cakap, potong la malam ni..mak nak wat kenduri sket.. kenduri doa selamat kecik2 dan juga kenduri hari jadi kau. ha?? aku pun terkejut r.. ish, malu r aku... da tua gini nak wat besday parti plak..siap nak potong2 kek lagi.. aku cakap takyah wat utk kenduri hari jadi aku.wat hari jadi balqis r coz besday balqis pun da dekat..
so, dlm kol 2.30 petang tu start masak2..makcik2 jiran yg tinggal dekat ngan umah mak aku pun tolong datang wat apa yg patut..siap2 masak dalam kol 5 ptg. dlm 5.30 petang tu majlis pun bermula la.. makcik2 aku tanyer, ni majlis harijadi saper ni?? adik aku cakap harijadi Yan. ('yan' tu nama aku kat kg.) tp, aku tak ngaku.. malu la wey.. aku cakap r harijadi qisqis..hehe, nasib baik dorang percaya.. pas abis kenduri, besday girl kena buli suh basuh pinggan.. hua!! takper..nasib baik hari ni besday aku.. so, aku buat la dgn hati yg seikhlas2nyer. nasib baik adik aku yg no. 4 ada tolong.. yg lain sumer tolong tengok jer.. huh!!!
Besok pagi2 nyer, terus gerak balik Putrajaya semula coz en.hubby ada kes plak.. nak wat camaner kalau en.hubby kerjanyer berkhidmat untuk negara..so, ikut jerlah.. ish, tak puas duk kg. mak n bapak aku pun tak puas lagi main ngan cucu sulong dia ni.. takper mak, nnt org balik lg eh.. nasib baik cucu no.2 tinggal ngan mak aku..so, kat situ la dia lepaskan rindu kalau dia rindu kat qisqis..
Ish, da panjang lebar aku citer ni.. tengok jer lah gambo yg sempat aku snap eh..

Ni la kek SR yer.. aku tak tau namer dia r.. tengok da cair..tulisan dia pun da lari-lari..huhu..

Lauk pauk yg dimasak oleh mak aku..hmm..yummy!!sesungguhnyer masakan mak aku la yg paling sedap sekali buat aku..

Majlis dimulakan dengan bacaan ayat2 suci yg diketuai oleh abah ku yg tercinta..

Ni la abah aku. tengah baca tahlil..
en.hubby wif his 'biras'..
cucu2 pengubat rindu mak ngan abah ku.. ujung tahun ni insyallah, bertambah lagi sorang..

Mintak maap yer.. gambo besday girl nyer takder.. almaklumlah sayer ni kan pemalu orang nyer..hehe.. Sekian..

Friday, August 7, 2009

Thanks Kelab Koir..

Semalam, seperti biasa Hari Khamis petang setiap minggu akan diadakan Perjumpaan Kelab Koir. Tapi, semalam special sket coz ada small party untuk celebrate besday girl yg sambut besday pada bulan 8. Hehe.. Ada 3 org yg celebrate besday pada bulan 8 termasuk la aku..
Heppy besday to Fiza, Mar n utk diri aku sendiri.. Moga panjang umur n dimurahkan rezki hendaknyer.. hehe..wish utk diri sendiri..
Untuk ahli2 kelab koir dca yg lain, aku ucapkan trima kasih yg tak terhingga coz wat majlis ni walaupun secara kecil2lan sahaja. wat en. Izad, terima kasih banyak2 coz belanja kek.. Lepas rayer nnt kita sambut lg besday untuk ahli kelab yg sambut besday untuk bulan 9 n 10..

Hehe.. tersengih beso aku.. raser cam makin muda plak.. (ceh!!perasan..jgn muntah ok)Sampai 2 kek lagi.. satu kek blueberry n 1 lagi kek apentah..aku luper r namer dia.. sedapnyer..yummy..yummy!!Aku nak tiup kek sampai kembang-kempis idung aku..wat malu jer..Maser untuk potong kek..
Thanks for all of u....

Thursday, August 6, 2009

G.I.Joe

Rabu baru2 ni en.hubby ajak g tengok wayang.. biler dia ajak jer, dlm kepala terus kuar mentol. konon2 dapat tengok citer 'Setem'. Tapi aku tak suarakan lagi la aper yg ada kat dlm kepala otak aku tu.. so, g alamanda lepas maghrib.sampai2 jer terus g beli tiket.. beli2 tengok, di g beli tiket citer G.I.Joe.. da r dapat sit depan sekali..tension r sekejap aku.. memula nak majuk r konon..(ceh, org nak belanja tengok wayang patut bersyukor..ni nak majuk plak.. mengada2 lebih..lempang laju2 kat diri sendiri..)
So, biler aku tengok citer G.I.Joe raser besh plak.. jalan citer dia best..patutla hubby aku beria2 nak tengok walaupun dapat sit depan sekali..mendongak jer la..kengkadang tak sempat nak baca subtitle sebab sakit tengkok..
Alhamdulillah, masa tengok citer tu, Qisqis tak meragam.. dia asik jalan2 jer.almaklumlah, kat depan sitkitorang kan lapang. so, dia wat aper yg dia suker.. sibuk tengok lampu kat kasut baru dia..agak2 jakun la.huhu.. aku cadang pasni nak g tengok citer ni lagi sekali coz tak puas tengok. pasni nak tengok dari sit belakang plak.. pastu baru tengok citer stem plak..hihi..

Citer ni r yg hubby bawak aku tengok.. korang pun g r tengok..tak rugi wo...besh giler..

Maser beli tiket sibuk nak amek gambo..interprame kan muka penjual tiket tu..bio glamor jap..
Asik gambo papa n Qisqis jer.. gambo mama takder..tak der org yg nak amekkan gambo mama..sedih wo...
Tengok kat panggong no. 2... dalam panggong da tak blh amek gambo..sendiri mau ingat r...

Makan-Makan di Shangri-La Hotel Putrajaya

Rezeki hari Rabu.. Department aku telah dibelanjer makan oleh satu syarikat Airlines di Shangri-La Hotel.. Satu department g makan. Makan tengahari jer la.. First time aku datang sini..tempat nyer boleh tahan lawa tapi sunyi sket r.. kalau org yg suka privacy boleh la mai sini..
Cam biasa korang tengok jer lah gambo2 kat bawah ni yer..
Ni la pegawai n staff kat opis aku.. tak ramai sangat orang pun.. yg datang dalam 9 orang jer..yg tak datang 5 orang.. saper yg datang hari tu, rugi wo!!! Kitorang makan tak hengat.. saper yg malu2 nak makan, next time jgn jemput diorang lg.. almaklumlah.. makan kat sini satu kepala RM60++.. makan la ko sampai termuntah..

Jus dia jer da RM10++..

Ni baru separuh makanan yg maner sempat aku snap gambo.. bayang kan aku makan banyak maner..nasib baik baju aku time tu jenis baju longgar.. so, boleh la sumbat sebanyak yg mungkin.. huhu, jenis pelahap jugak aku ni ek??baru aku tau...hihihi..

Yg ni desert dia.. aku tak tau perisa aper sebab aku tak makan.. aku sayang nak makan sebab comel sangat.. so, aku tengok jer..ingat nak bawak balik. tp, beg yg aku bawak plak kecik.. hahaha...boleh tak gitu??

Hasil sesudah makan.. tinggal pinggan2 kosong sajer..
During makan.. sempat la nak expose kejap..pastu, tak pandang kiri kanan lagi dah...
Sesudah makan, bergambo dgn wakil2 Airlines yg belanjer kitorang makan hari tu.. thank you so much!! len kali jgn segan2 nak belanja kami makan lagi yer.. (pada en.hubby yg tengok gambo sayer ngan chinese guy tu jgn jeles yer..setakat gambo jer..tak lebih2 pun..hihi..)
Sekian...

Senam Seni

Hola!! Nampaknyer kiter da masuk bulan baru iaitu bulan Ogos. Aku suka sangat ngan bulan Ogos or '8' nie.. korang nak tau kenapa?? first, bulan ni kan bulan kemerdekaan..(cheh!! konon2.. bersemangat patriotik la plak..) second, sebab bulan ni bulan birthday aku n little princes aku, si qisqis... wah..heppy aku..bertambah lagi setahun umur aku n qisqis..
Melalut2 plak aku..actually, aku bukan nak citer pasal tu. nak citer pasal tajuk entry kali ni.. masa 1st Ogos baru2 ni, aku n geng kelab koir seramai 10 orang telah dijemput atau diajak untuk join Program Senam Seni kat GMI, Bangi. Program ni pun sempena Hari Kemerdekaan tak lama lagi. memandangkan 31 Ogos tu kena masa bulan puasa, so GMI nak celebrate Hari Merdeka awal2 la.. banyak aktiviti yg diorang buat.. salah satunyer aktiviti senam seni ni la.. yg lain2 ada perarakan, ada pertunjukan silat n tarian.. kira hapening gak la walaupun yg datang cumer student2 n staff GMI jer..
Malas nak membebel panjang2 tengok jer gambo2 ni yek...

Gambo ni maser kitorang baru sampai kat GMI.. memula pakai tshirt koir jer coz tak dapat baju yg sebenar lagi..

Yg pakai baju hijau tu, kitorang nyer pengerusi koir.. dia yg incharge untuk program senam seni ni.. time ni baru dapat baju n terus gi tukar..

Lepas masing2 da tukar baju, terus jer berposing..pantang nampak kamera..

Ni masa kat padang sebelum start senam seni.. bergambo jer kejer nyer.

Ni kat pentas utama.. kat Bena tu tulis jer yg rasmi Dato' Noh Omar (Menteri Pertanian) tapi batang hidung pun takder..

Masa ni da lepas senam seni.. takder gambo masa senam seni dijalankan coz takder org nak tolong amekkan gambo.. dah abis senam terus dapat makanan n air.. makan kuih jer..ok la tu daripada takder langsung kan.. pas abis senam tu, kitorang tengok la aktiviti or pertunjukkan lain sampai habis.. setle semua dalam kol 12.00 tengahari then terus balik umah..

Friday, July 31, 2009

JJCM

Hola.. Jalan-jalan Cari Makan Kali ni kat area Desa Pinggiran Putra jer.. Hubby aku yg beria-ria nak g makan kat sini. Actually kedai makan ni adalah kedai makan baru kat area Putrajaya ni.. tempat dia pun agak menarik sebab dikelilingi dengan kolam ikan air tawar.. Restoran berhadapan dengan Desa Pinggiran Putrajaya. sesiapa yg duduk area Pinggiran Putrajaya or selalu gunakan jalan menghala ke PICC mungkin tau kot kedai makan ni.. K r, tak mau membebel panjang2.. layan jer la gambo kat bawah ni..

Nama kedai makan ni D'Desa Pinggiran Putra. ada dua ruang tempat makan. satu kat bagnunan restoran tu sendiri n satu lagi kat tempat open tepi kolam..

Ni kat bawah bangunan restoran tu..

Yg ni kat sebelah kolam ikan.. romantik jer kat area ni kalau malam2..

Siap ada air pancut lagi.. lawa kan??romantik jer raser..

Qisqis sempat panggil pish (fish) lagi. "pish..pish..!!".. kat bawah ni banyak ikan keli tau..
kat restoran ni pun siap ada pentas or astaka untuk berkaraoke..tp malam td, dia tak bukak untuk sesi berkaraoke pun...so, Qisqis main lari2 coz tengok ramai budak main lari2 kat situ..Qisqis pun taknak ketinggalan gak berlari..asik naik turun tangga astaka tu jer..kalau jatuh baru padan muka..
So, ni la kitorang nyer hidangan kat situ.. en.hubby order ikan siakap masak steam, sup sayur, telor dadar n sambal belacan.(sambal belacan tu free jer..) Air lak oder air Carrot susu untuk aku, kopi jantan untuk en.hubby n air soya untuk Qisqis.. so, total sumer RM25.00 jer untuk malam tu.. murah tak?? aku raser harga dia agak murah la.. raser makanan pun sedap.. so, berbaloi sangat makan kat situ walaupun kena tunggu agak lama coz servis dia agak lambat sedikit.. so, kat sini aku kasik bintang daripada 5, cuma dapat 4 bintang sahaja. kalau servis dia tiptop memang dpt 5 bintang dari aku.. so, lepas ni korang try la plak yer..
Luper lak nak citer, restoran ni pun ada sediakan kolam untuk memancing ikan air tawar bagi yg kaki pancing tu.. tapi, aku tak tau r plak sewa dia baper.. so, kalau tak nak g makan, boleh g memancing jer.. K, tu jer yg aku nak citer..

Tuesday, July 28, 2009

Majlis Persaraan Boss

Tadi tengahari ada majlis Persaraaan Boss dan juga Majlis Bulanan kat department aku.. Boss aku ni, tak silap aku, baru jer 3 bulan dipindahkan ke opis aku ni.. la ni da nak bersara plak.. aku baru jer raser seronok kejer ngan dia.. pasni nak dapat boss baru lagi.. macam maner plak la perangai boss baru aku tu nnt. adakah cam boss aku yg skrg ni??

Sebelum bos aku ni dipindahkan ke sini, aku dengan macam2 citer negativ tentang dia.. tp, sesungguhnyer.. sumer tak betul.. aku raser banyak2 aku jaga bos, bos yg ni no. 3 baik antara 8 bos yg pernah aku jaga.. dia ni tersangat la humble.. susah nak tengok dia marah.. dan tak kedekut.. rajin bercerita pengalaman hidup dia dan secara tak langsung suka nasihatkan aku tentang kehidupan.. aku raser cam bapak aku plak aku raser sedih gak biler dia nak bersara ni.. ekceli, dia bersara pilihan.. bukan bersara wajib.. mungkin dia ada business lain kot sbb tu dia nak bersara awal.. aper2 pun boss, saya doakan bos berjaya dalam aper2 bidang yg bos ceburi lepas ni.. hopefully boss happy dengan keputusan yg boss pilih ni..




Ni la boss aku, namernyer En. Mohd. Idris bin Bahari.. Orang Perak.. Kalau bercakap memg keluar slaing Perak.. anak Perak sejati..





Tengah beri amanat terakhir sebelum bersara.. Sempat gak kasik kata-kata nasihat untuk kami semua.. Kesian kat dia.. kami tak dapat nak buat Majlis Persaraan yang grand2.. cumer dapat buat majlis kecil-kecilan sahaja..

Kitorang tengah kusyuk mendengar amanat terakhir dari boss..


Timbalan Pengarah 1 mewakili Department kitorang memberi cenderahati pada En. Idris..

Selain majlis persaraan, kami sambut sekali majlis hari jadi untuk pegawai dan staff bahagian. Tiap2 bulan mmg ada majlis ni.. To Cik Ida n Sofea, Happy Besday to both of you.. Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknyer.. amin..

Hidangan yg disediakan.. Nasi Kuning Rendang Ayam dari Lemon Grass Alamanda, Kuih agar2 disponsor oleh Kak Anum, Buah Mata Kucing n dokong disponsor oleh diriku n air disponsor oleh Sofea..
Dan ini agar2 koktail pun juga disediakan khas oleh diriku..