Friday, August 20, 2010

Hasil Tangkapan Tengahari Semalam

Wah tajuk.. cam nk tangkap aper.. Actually, semalam syer berjaya juga pergi Metrojaya Raya Sale kat PICC.. org lain da lamer pergi, tp, syer baru nk gi.. Memula tu pegi ngan kengkawan opis then balik ngan en.hubby. Memandangkan semalam en.hubby off duty, so, sayer pun ajak la dia gi skali.. almaklumlah, banker..hehe.. Oleh kerana dia banker, so, barang yg dibeli haruslah banyak barang dia.. ciss, tak aci.. Memula plan nk carik baju2 rayer utk anak dare ngan bakal adik dia ni.. tp, sudahnyer barang bapaknyer yg penuh 1 beg.. U all tengok jer gambo2 kat bawah ni yer..

Tengok r, baper banyak barang en.hubby.. Kasut uniform, seluar, kemeja kerja, stokin, tali pinggang, boxer, spender, ngan set tali pinggang wif wallet n pen.

Yang ni plak barang2 utk qisqis.. baju ngan seluar basahan, anak patung princess n teddy bear.. ari tu baru jer dpt hadiah besday teddy bear dr mama alia (fantaghiro lynn). pastu semalam beli lagi.. tp, mmg murah gilerla harga teddy bear kat sini..

Untuk sayer plak, sy cumer amek cadar tilam ni jer.. nnt nk pindah umah baru, haruslah tukar cadar baru.. hehe.. Barang-barang pompuan kat sini tak banyak choice la.. nnt la nk pergi sogo.. leh carik baju anak sekali..

So, total harga yang melayang semalam.. RM343.60.. Adoi.. banyak tu.. ni belum beli barang2 rayer anak lagi.. Next week, jualan kat sebelah KPDN plak.. habis berapa ratus la lagi kat situ agaknyer.. sib baik next week gaji.. ish... ish... ish..

No comments: