Wednesday, August 25, 2010

Window Shopping

Semalam petang saya ada checkup kat klinik Putrajaya. Oleh kerana setel cepat (dlm kol 3.00 ptg gitu) sayer pun malas la nk masuk opis smula.. Tak tau nk wat aper, sayer pergi la servey brg2 baby kat Jualan Branded Bazar di Kompleks Kejiranan Presint 16.. Maser sy pergi tu, tak ramai langsung orang.. yer lah, time opis hour.. sy gi pun sengsorang.. Jom review aper yg ada kat Bazar tu..

Baju2 utk org dewasa pun ader. tp, tshirt jer la..

Ala. luper nk rotate la.. sori yer sbb terpaksa sengetkan kepala..hehe.. ni botol2 susu baby brand Anakku..

Bantal2 / tilam / blanket baby brand Disney n Pooh pun ader..

Kasut utk budak2 pompuan pun ader.. tp, xbanyak pilihan sgt..

Ha.. cadar2 n bantal pun ader gak..

Ni spentot n bra..

Baju2 utk gigirl n boboy.. luper nk snap area baju boboy.. Ader baju gigirl yg comel sgt brand Zara. Kalu tak silap discount 70%..

Yg ni yg best utk sayer.. baju2 baby brand Carters. Romper n legging..

So, kesimpulannyer.. Bazar ni tak r beso sgt.. dan tak banyak sgt pun barang2 nyer.. Memandangkan hari ni pay day, boleh la serbu kat sini. pastu serbu kat sebelah KPDN plak. hehe.. tp, Beringat-ingat semasa Berbelanja.. Jgn terlampau ikutkan nafsu.. Daa..

1 comment:

mazlyna said...

salam...;)

romper ngan legging tu murah tak?